Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN RIAN KLEIJSEN.

Artikel 1: Definities

1. De online training waarbij de keuze kan gemaakt worden tussen een basistraining, verdiepingstraining en burn-out training.

2. Individuele sessies kunnen ademsessies zijn en een sessie die bij de burn-out training hoort.

3. Workshop actieve adem-meditatie en opstellingen dag is in groepsverband van min. 4 personen.

Artikel 2: Toepassingsgebied

1. Alle activiteiten dragen bij op meer bewustzijn en vitaliteit bij mensen met vermoeidheidsklachten, stress, burn-out, slaapproblemen, kortom voor meer levensenergie en vitaliteit.

Artikel 3: Aanmeldingen en betalingen

2. De aanmelding als deelnemer vindt plaats via de website www.riankleijsen.nl, of Hipsy.
Toelating tot de trainingen geschiedt in volgorde van aanmelding.

3. De betaling zal minimaal een week voor aanvang ontvangen moeten zijn door de coach om zekerheid te hebben van uw deelname plek.  Als de trainingen of dag-workshop door geldige omstandigheden geannuleerd moet worden zal dit kosteloos zijn indien meer dan 2 weken voor de eerste dag; bij minder dan 2 weken betaalt u 50% en bij 5 dagen of minder voor aanvang betaalt u het volledige bedrag. Bij langdurige ziekte en bewijs van arts kan u de training maximaal een jaar uitstellen.

 4. Een individuele sessie mag u contant betalen en kan kosteloos minimaal 48 uur voor aanvang geannuleerd worden. Is door omstandigheden de annulering korter dan 48 uur vooraf zal er 50% in rekening worden gebracht.                                                                             

Artikel: Wanbetaling

1.Indien Rian Kleijsen door de wanbetaling van de deelnemer is genoodzaakt de vordering ter incasso uit handen te geven, dan zullen alle daaruit voortvloeiende kosten voor rekening komen van de deelnemer, die zich voor de training of workshop heeft aangemeld.

Aansprakelijkheid .

1. Rian Kleijsen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het toepassen van de lesstof, oefeningen en ademsessies door de deelnemer of enig ander derde. Deelname aan de trainingen, workshop of sessies is eigen keuze en vrijwillig. De deelnemer/-neemster is verantwoordelijk voor zichzelf en voor zijn/haar daden en handelingen tijdens de trainingen en tijdens zijn/haar verblijf in de aangeboden accommodaties.
De trainingen en sessies zijn en kunnen niet worden beschouwd als (vervanging van) medische en/of psychiatrische consulten en/of behandeling(en).
Zo nodig raadpleeg eerst uw arts.
Rian Kleijsen kan nimmer verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade door cursisten ondergaan, noch voor schade veroorzaakt door medecursisten.

Overmacht

1. Rian Kleijsen behoudt zich het recht voor om in gevallen van overmacht, zoals ziekte, overlijden, stakingen etc. de aanvangstijd of datum van de trainingen te wijzigen en/of voor deskundige vervanging te zorgen.

2. Aanvullende bepalingen in aanbiedingen en/of overeenkomsten tussen Rian Kleijsen en deelnemer, die een afwijking inhouden van deze algemene voorwaarden zijn alleen verbindend wanneer deze door Rian Kleijsen schriftelijk aan de deelnemer zijn bevestigd.

3. Door inschrijving wordt de deelnemer verondersteld volledig kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden op www.riankleijsen.nl en hiermee akkoord te gaan.