Ga naar de inhoud

Wie ben ik

Ilana-Rian, geboren in 1967 en ik woon in Eindhoven.
Ik ben een actieve vrouw die veel leuk vindt, hoog sensitief, waardoor ik veel aanvoel van waar iemand zit en wat diegene nodig heeft.
Als ik heel beknopt mijn opvoeding zou omschrijven is dat:
Beschermd en je aanpassen en zorgen voor de ander. Dit is met de paplepel ingegeven en daar ben ik goed in geslaagd. Ik ben de zorg ingegaan en weet haarfijn wat de ander nodig heeft.
Ik heb twee fantastische kinderen, (en kleinkind op komst) die ik voor een groot deel alleen heb grootgebracht. Waarschijnlijk raad je het al, zorgen, zorgen en alle ballen in de lucht houden. Huishouden, opvoeding, werken, studeren, sporten, sociale contacten bijhouden, etc.

Langzaamaan ontstonden er klachten zoals:

Maar ik ging door, ik ben toch een sterke vrouw‘… totdat de emmer over liep en ineens was het signaal heel duidelijk en zei mijn hele systeem: ‘STOP’.

Ondanks mijn studie tot life coach en energetisch systeem therapeut en dat ik het vaak voor de ander heel goed weet, had ik voor mezelf toch een blinde vlek. Door actieve meditaties en ademwerk heb ik de opgestapelde stress uit mijn lijf gekregen en ben ik gaan voelen wat goed voor mij is, wat mijn grenzen zijn en die te leren accepteren én aangeven. Dus ik kan wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben.

Rian_portret_natuur

Mijn Missie

Ik wil graag met mijn 12 jaar ervaring, kennis en intuïtie bijdragen aan persoonlijke en bewustzijnsgroei. Hoe meer mensen dit kunnen zijn en uitstralen, des te meer een ander zich uitgenodigd voelt ook meer zichzelf te mogen zijn. Zo kunnen we samen bijdragen aan een mooiere wereld met steeds meer pure en zelfbewuste mensen.

Doe jij mee, wil je ook van hoofd naar lijf en je Vitaler en Blijer voelen?