Ga naar de inhoud

Online basiscursus, Innerlijke Balans Herstellen

Wat gebeurt er als je uit balans bent, niet goed in contact met je lijf bent?

Vermoeidheid, stress of burn-out.

Je hebt weinig energie, geen zin om je bed uit te komen en weet niet wat je wilt. Je verlangt naar meer genieten, inspiratie en creativiteit.

Je gaat over je grenzen

Je gaat over je grenzen en staat meer ten dienste van anderen dan van jezelf. Je leidt niet het leven wat echt bij jou hoort. Ook dit is een enorme energielek.

Minderwaardigheid en twijfel aan jezelf

Gevoelens van minderwaardigheid en twijfel aan jezelf. Dat leidt tot vergelijken met anderen of steeds heel erg je best moeten doen. Alsmaar doorgaan en een gebrek aan diepe ontspanning.

Verharding

Verharding. Je bent niet meer in verbinding met de zachte kracht en het weten in je hart en bekken. Hierdoor leef je vanuit concepten in je hoofd. Dit maakt je harder dan je werkelijk bent.

Twijfel en onzekerheid.

Twijfel en onzekerheid. Je kunt moeilijk keuzes maken. Wat is nu de juiste stap? Je wilt het graag anders maar weet niet hoe.

Machteloos

Je voelt je machteloos. Je hebt moeite je uit te spreken en je waarheid te laten klinken. Je weet dat het er zit, maar komt niet bij de kracht van binnen om jouw ruimte in te nemen.

Wat gaan we doen:

Door lichaamsoefeningen, meditaties en ademoefeningen gaan we meer landen in ons lijf en bekken, waardoor we onszelf beter leren kennen, voelen, er naar luisteren en handelen. Je gaat meer trouw zijn aan jezelf, omdat je op je lijf kan vertrouwen en je zal meer levensenergie gaan ervaren.

Wat levert het op:

Meer levensenergie, zelfvertrouwen, beter je grenzen voelen en kunnen ontspannen in je lijf, waardoor je meer in balans komt.